När:
29 januari, 2019 kl. 18:30
2019-01-29T18:30:00+01:00
2019-01-29T18:45:00+01:00
Var:
Vardagsrummet
Lasarettsgatan 9 C 891 31 Örnsköldsvik

Om Gud finns – vad skulle du vilja fråga honom?

Alpha handlar om att ge människor chansen att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela sina tankar och perspektiv. På sina villkor.

Nu erbjuder vi möjligheten till just det i en öppen och avslappnande atmosfär.

Deltagare kommer till en Alphakurs av många olika skäl, en del vill undersöka möjligheten att Gud finns och vissa har frågor de vill diskutera. En del har aldrig varit i kyrkan medan andra kan ha gått mycket i kyrkan men känner att de aldrig haft en personlig förståelse eller erfarenhet av den kristna tron. Även för den med en tydlig tro kan det vara värdefullt att få vända och vrida på saker tillsammans med andra.

Varje tisdag kväll med start den 29 januari och fram till den 16 april (med uppehåll under sportlovet) samt en halvdag lördagen den 6/4 så utforskar vi tillsammans den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Alpha finns över hela världen och alla är välkomna. Det finns på caféer och universitet, i hem och kyrkor och på massa andra platser – och nu alltså även i Vardagsrummet i Örnsköldsvik!

Vi kommer varje gång att bjuda på mack-fika så att man ska klara kvällen även om man inte hinner äta riktig middag.

Denna Alpha-kurs kräver anmälan och vi har ett begränsat antal på 20 deltagare, så vänta inte för länge med att anmäla dig! 

Du anmäler dig genom att maila oss på info@vardagsrummet.org och kostnaden för hela kursen, inklusive fika och material, är endast 200:-

Kursen arrangeras av Vardagsrummet i samarbete med EFS-kyrkan Örnsköldsvik, Elimkyrkan Örnsköldsvik och studieförbundet Bilda.

Ledare är Stefan Nordström, präst i EFS-kyrkan Örnsköldsvik och Robert Åkerlund, pastor i Elimkyrkan Örnsköldsvik. Med som ledare finns också Linda & Niclas Lundin, Vardagsrummet.

Välkommen!