Sportlovsläger

Varje år arrangerar Elimkyrkan, ibland tillsammans med andra församlingar ett skidläger på sportlovet.

På mornarna har vi bibelundervisning. Sen tillbringar vi hela dagen i backen och på kvällen händer en massa bus & kul som ledare & deltagare turas om att hålla i.
Lägret är för dig som går i åk 4 eller är äldre.

Mer info: www.sportlovslägret.se

Scoutläger

Som deltagare i Elims scoutverksamhet kan man åka på olika sommarläger. Nästa läger är Patrullriks i Mjösjöliden utanför Piteå 30/7 – 5/8 2023.

Tonårsbibelskolan

Elimkyrkan är med och arrangerar Tonårsbibelskolan (tillsammans med Korskyrkan i Umeå) som hålls på Norrmjölegården som ligger 2 mil söder om Umeå nära havet. ”TB” är en 2 veckor lång sommarbibelskola för dig som fyller 14 år under året upp till 19 år. TB handlar främst om undervisning och gemenskap med Gud och varandra. Vi som arrangerar TB, lärare och ledare, har själva fått uppleva att Bibeln, tron och livet tillsammans med Jesus verkligen fungerar och håller genom allt i livet! Därför vill vi att TB ska få vara ett tillfälle för dig att verkligen ta dig tid med Bibeln, och tänka över frågor om kristen tro och kristet liv. Det blir en bra möjlighet att få göra det med bra lärare på plats och många andra deltagare som du kan dela dina erfarenheter med, och dessutom på ett ställe med riktig lägerkänsla.

Mer info: www.tonarsbibelskolan.se